Dagen efter stormen

Igår var det storm, Gudrun Light. Tydligen blev den inte så stark som “experterna” hade väntat sig och det ska vi nog vara glada för. Förra vintern var ju ingen höjdare. Trasiga byggnader, träd som låg nerblåsta överallt… Avskaffa stormar! Jag vet inte hur många gånger jag vaknade inatt av att det blåste så idag är jag toktrött och vill helst gå till vårat vilorum och lägga mig och sova tills jag slutar. Men hur skulle det se ut? Man kanske skulle gå i ide? (eller hur det nu stavas) Sova bort hela vintern och vakna lagom till våren igen. Inför ide!

Snart somnar jag med huvudet på tangentbordet…

2 Comments

  1. yorin
    Nov 15, 2005

    Svenska meteorologer ger inga namn på stormarna, men väl de norska. Stormen den 8 januari (Gudrun) var namngiven av norrmännen, som även haft den storm som nu dragit förbi Skövde. Denna har fått namnet Loke.

  2. Bengt
    Nov 15, 2005

    Visst är det bra med lön.. men hade hellre haft något att göra..

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest