Bakis

Det blev visst lite blött igår…med spriten. Hade väl egentligen inte tänkt att det skulle bli så mycket, men det blev det. Jag hittade en förfest till sist iaf, eller blev via IRC uppmanad att uppsöka en specifik förfest snabbt som ögat. En kompis kompis fyllde bolagsmyndig ålder (alltså 20) och hade födelsedagskalas med en massa folk, varav jag kände en enda person men kände iaf igen nåra fler. Kvällen rullade på och när det väl blev dax att gå till kåren så hade både ett par cider och nåra groggar och av varierande styrka fått ett nytt hem – i min mage och i min hjärna.

Väl framme vid kåren var det nära att jag inte alls kom in, men inte på grund av fylla som man nog kan tro. Neh då. Nu för tiden har jag inget giltigt kårleg vilket innebar att jag istället för första gången någonsin fick anledning att utnyttja mitt medlemsskap i Alumni – Di Gamles. Föreningen för alla före detta HIS-studenter. Grabben i insläppet letade och letade och letade i listan över Di Gamles medlemmar men hittade mig inte så han ringde kvällens ansvarige för att få hjälp med den kniviga situationen. Ansvarig kom springandes och då hände nåt konstigt. Mitt namn lyckades på något magiskt sätta dimpa ner i Di Gamles-listan och när insläppsgrabben tittade igen så hittade han mig direkt.

Kvällen fortsatte att rulla på. Dock i snabbare takt men inte lika blöt. jag höll mig till vatten och undvek baren i största allmänhet eftersom nästan hela övervåningen var avstängd p.g.a. trasigt PA. Stora baren blev så full med folk att det blev jobbigt att bara försöka ta sig igenom rummet. Hoppas de lagar PA:t snart för med övervåningen avstängd så blev det mycket svårare att gömma sig för vissa något efterhängsna personer…

Nu sitter man hemma hos mor och far igen och har just smällt i sig en halvpizza med havets alla döda djur på. Imorse vaknade jag vid 8-tiden kände mig inte så fräsch i knppen och efter ha legat och vänt och vridit på mig i nåra timmar gav jag upp och gick upp och tvättade. Det är inte bra att gå upp så tidigt på vardagarna som jag nu gjort i flera veckor för vad är det för mening med att ha sovmorgon om man vaknar vid 8 och inte kan somna om? Bleh…

Denna kväll skall nog tillbringas med att försöka lösa inlupp 2 i javakursen på nåt smart sätt med minsta möjliga arbetsinsats. Är jag lat eller är jag lat?

4 Comments

 1. Bengt
  Nov 20, 2005

  Lat? Lat är man när man gör saker med minsta möjliga insats. och är man inte lat så är man dum.. det är iaf min åsikt..

  och ja, jag lät bli kåren.. var jäkligt sugen men orkade inte riktigt.. sen så om övervåningen var avstängd så lockade det ändå inte så mycket…

 2. Bengt
  Nov 21, 2005

  Om det är någon som du känner så lär du komma på det hyffast snart..

 3. Bengt
  Nov 21, 2005

  Tog bort möjligheten att kommentera det inlägget.. vill inte ha spekulationer om vem som är vem i direkt anknytning till posten, man vet ju inte om de verkligen vill vara med på nätet….

 4. Bengt
  Dec 21, 2005

  Håller tummarna för dig i morgon..

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest