En liten del av Dante’s Florens

En liten del av Dante’s Florens

En dag i Florens är alldeles för kort tid för att hinna uppleva och se allt det vackra som finns i staden av konst, arkitektur, parker, mat, marknader och inte minst historia. Jag kommer definitivt att besöka Florens igen, om förhoppningsvis inte alltför lång tid. Palazzo Pitti och Boboli-parken vill jag gärna se samt mer av Buticcelli’s konst, äta fler italienska bakelser, dricka mer espresso och köpa handgjord italienska pasta. Nedan följer ett galleri av bilder av det lilla jag hann se vid mitt första besök till Florens i somras.

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest