Bloggrenovering

Som ni ser har jag bytt face på bloggen igen. Jag har bland annat valt ett helt nytt tema i WordPress som min kollega J föreslagit. Det har tagit lite tid att konfigurera det eftersom man kan ändra på oerhört många attribut i temat. Nu börjar jag väl närma mig något som känns bra men jag kommer nog att få pilla med koden ett tag till innan det känns helt rätt.

Bilderna i headern byts ut varje gång sidan laddas om och jag har själv tagit alla bilder. De är inte perfekta men personliga för mig. Tanken är att bildsamlingen ska bytas ut lite vartefter så att de passar årstid och annat som händer och sker.

Andra bloggar om: , ,

2 Comments

  1. mariabj
    Jun 22, 2009

    Wow, jätteuppfräschning juh. Fint, tycker jag.

  2. Sandra
    Jun 22, 2009

    Tack 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest