Första dagen på en lugnare vecka

Veckan har börjat bra. Jag har inte stressat, försökt att vara strukturerad och göra en sak i taget. Det var en bra dag, tills min kollega i Stockholm påminde mig om något jag skulle ha gjort och som jag helt glömt. Det kändes inge bra alls. I synnerhet inte då jag fick denna bomb släppt över mig mitt under ett möte…eller strax efter. Misstaget blev således inte bara uppenbart för mig själv utan även för övriga kollegor. INTE roligt.

Men jag måste fortsätta på det spår jag börjat, alltså att ta det lugnt och inte låta stressen ta över. Då blir det mer rätt än om motsatsen inträffar.

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest