Kameradreggel

Kameradreggel

A fick sina första pengar från CSN igår! Vilken lycka! Han förde löver en del av dem till mig som kompensation för att jag försörjt honom under det senaste halvåret.

En stor del av de pengarna har jag lagt direkt i våran lilla kamerafond. Jag längtar så efter en systemkamera! Det ska bli så himla kul när vi äntligen kan köpa en! Jag har så mycket idéer och kreativitet som jag vill ge utlopp för!

Nästa helg är det fotomässa på Svenska Mässan här i staden. Då tänker jag passa på att klämma på några av de kameror som jag funderar på. Tyvärr kommer ju inte Olympus att närvara på mässan, vilket suger eftersom jag då inte får möjlighet att klämma på E-520 och och nya E-30. E-30:n är i och för sig inte så intressant eftersom den är rätt dyr men titta är alltid tillåtet. Vid kontakt med Olympus, just för att fråga om deras icke-deltagande på fotomässan, tipsade de mig som tröst, om ett par fotobutiker här i Götet som har ett rejält utbud av Olympus-kameror så att jag kan gå dit och klämma istället. Egentligen föredrar jag att få klämma på så dyra saker som systemkameror på en mässa framför en butik, eftersom man på mässan inte har samma press på sig att behöva handla direkt, men jag är ändå tacksam för tipsen, även om jag undrar en del över Olympus val att inte delta på en mässa i Sveriges näst törsta stad.

På mässan tänkte jag dock titta lite närmare på Canon 50D och Nikon D90. Av de två känns nog D90:n hetast, mest med tanke på priset. Jag tänkte även dra med A på ett seminarie om tips kring hur man använder Adobe Lightroom lätt och effektivt. Ser verkligen fram emot nästa helg! Det ska bli så spännande!

Nedan har jag lagt in några bilder på de kameror som jag är mest intresserad av. Bilderna har jag fått låna från Cyberphoto så de får inte användas i kommersiellt syfte.

Olympus E520

Bilden är tagen från Cyberphoto.se. Klicka på bilden för att komma till produktsida om Olympus E-520.

 

 

 

 

 

 

 

Nikon D90

Bilden är tagen från Cyberphoto.se. Klicka på bilden för att komma till produktsida om Nikon D90.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Canon 50D

Bilden är tagen från Cyberphoto.se. Klicka på bilden för att komma till produktsida om Canon EOS 50D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andra bloggar om: , , , , ,

2 Comments

  1. Christoffer
    Feb 14, 2009

    Jag är allt lite sugen på Fotomässan också.

  2. Sandra
    Feb 14, 2009

    Komsi, komsi. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest