Begravning snart

På torsdag är det begravning för min farmor som gick bort i mellandagarna. Därför åker jag och A till mina föräldrar imorgon kväll eftersom vi alla åker till Östergötland på torsdagsförmiddagen. Ser inte fram emot resan. Begravningar är aldrig roliga. Jag stod inte min farmor så väldigt nära men man hinner alltid fundera så mycket i kyrkan innan begravningen börjar. Det är verkligen ingen lätt stämning. Jag var ju på begravning för inte så längesen då min farbror gick bort. Jag tycker gott det kunde räcka med begravningar för ett tag framöver men så blev det inte.

Dessutom är resan till Kisa, där begravningen ska hållas, ganska seg och tråkig. Jag får se till att ladda iPoden och ta med PHP/MySQL-boken så att jag har något att göra. Ska i alla fall bli skönt när den dagen är över.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest