Måndagen avklarad

Första dagen på nya veckan är avklarad. Det var lite segt på jobbet idag och inte blev det något möte heller. Folk var ute på vift och saker och ting verkade strula för flera av dom som var ute. Det är jobbigt när det blir så.

Idag lyckades jag, hör och häpna, ta mig hemifrån så pass tidigt så att jag var vid gymmet redan vid kvart över ofta. Det händer inte ofta. Tog mig ett rejält konditionspass och ägnade mig en stund åt styrketräning och sedan stretchning som vanligt.

På hemvägen från jobbet beställde jag klippning till imorgon vid fyra. Jag köpte även en ny hårvårdsprodukt som ska ge håret extra volym och som frissan använde i mitt hår förra gången jag klippte mig men som jag inte köpte då eftersom jag precis hade köpt Björn Axén Root Lifting-spray. Den har varit ok men inte direkt revolutionerande. Det jag köpte idag heter OSIS+ Dust It från Schwarzkopf och är ett slags pulver som man masserar in lite lätt i hårrötterna. När min frisör använde det på mig så blev det en jäkla volym men hon vet ju vad hon gör så vi får se om jag lyckas lika bra med det. Skulle i och för sig inte tro det. Jag har för dåligt tålamod med mitt hår.

Har tänkt spara ut håret lite längre nu som omväxling. Nu har jag hållit det relativt kort i ett par år men jag börjar sakna att kunna sätta upp det i en knut eller fläta det. Jag har aldrig haft särskilt långt hår eftersom jag alltid varit usel på att se till att få det klippt. Men under det senaste året har jag blivit lite bättre på det.

Nu ska jag ta mig en bulle och kanske lite te och titta på Desperate Housewives.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest