Tinitus

Jag har under några års tid nu haft tinitus, detta konstanta tjut i än så länge bara högerörat. Dock har den bara varit tillfällig. En liten stund då och då kommer den som gubben i lådan och säger hej och varar inte särskilt länge.

Nu var det väldigt längesedan jag hörde ifrån den så att säga men igår morse vaknade jag med ett envetet tjut i örat. Det ville inte ge sig heller. Det höll i sig hela dagen och det kändes dessutom som att jag hade ett lätt lock för örat hela dagen. Alla höga toner var otroligt jobbiga också för att inte tala om att prata i telefon. Inte trevligt.

Idag verkade det som att det gett sig men det är lite svårt att avgöra med två datorer i rummet som ger ifrån sig ett snarliktljud tillsammans. Lockkänslan verkar dock vara borta.

Har ropat lite på M2 på MSN och frågat om hon vill hänga med till Bergsjön men har än så länge inte fått något svar. Kanske får åka själv men solas ska det oavsett i alla fall. Mycket roligare med sällskap dock.

Ikväll blir det Indiana Jones med A och hans kompis A2 och A2’s kompis som jag inte vet namnet på så han/hon får ingen bokstav. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest