Rykten om fest

Jag har under några dagar fått höra envisa och störande rykten om att det ska vara fest i Skövde idag. Sverige spelar match (vilket jag iofs inte bryr mig ett dyft om, fotboll suger) men det är dessutom sommarpub på kårhuset Boulogner och grill och partaj innan – utan mig! Jag får sitta hemma i Götet och mögla när mina gamla Skövde-vänner är ute och röjer. *avis*

Men på lördag ska jag iaf ut och partaja med ett gäng gamla klasskompisar från högstadiet. Vi ska till Grand Hotell i Alingsås. Inte jättehippt kanske men det kommer nog bli skoj. Jag har inte varit där på rätt länge men jag har svårt att tro att något skulle ha förändrats där. Ser antagligen likadant ut som senast och det är antagligen i stort sett samma människor som tar sig dit fortfarande som när man gick i gymnasiet. Kanske kan bli lite intressant iaf. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest