Intervju

När jag idag satt på bussen på väg hem från jobbet så ringde en tjej från ett IT-företag i Göteborg, på vilket jag sökt ett jobb som IT-support. Hon frågade om jag ville komma intervju eller komma till dom och “prata lite” som hon uttryckte det. Detta är första gången, sedan någon gång i somras då jag började söka jobb, som någon av de ställen där jag sökt jobb faktiskt ens ringt mig och erbjudit mig en intervju. Att dom ringer mig av alla ansökningar dom måste fått in är ju helfestligt! Jag har dock bestämt mig för att inte försöka tänka för mycket på det här för då kommer jag bara att gå hoppas på för mycket och bli redigt besviken om det skulle skita sig. Här gäller det att hålla huvudet kallt och verka allt för desperat. Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det skulle vara att få ett fast jobb med tanke på min för tillfälltet ruttna ekonomiska situation. Och att dessutom få jobba med något som man nästan utbildat sig för och som man intresserar och brinner mycket för är ju helt underbart.

Men som sagt, inte ta ut något i förskott. Dom intervjuar säkert flera personer som kanske är mycket mer kompetenta än jag. Men som en kompis i Skövde just sa till mig så måste jag, oavsett om jag får jobbet eller inte, just nu intala mig att jag är BÄST!

Mors!

2 Comments

 1. Bengt
  Nov 16, 2005

  jepp, klart att du är bäst. för om du inte är det så skulle du ju inte få jobbet.. och du ska ju få jobbet..

  väntar på att du får jobbet och kommer då att välkommna dig till göteborg..

  *Grattis till intervjun*

 2. Bengt
  Nov 16, 2005

  När är intervjun då?

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest